Onderhoud is essentieel voor uw koeltechnische en airconditioning installaties, maar onderhoud is minstens zo belangrijk voor ons als installateur. Jaarlijks onderhouden wij voor onze klanten een grote diversiteit aan installaties. Zo blijven wij in kontakt met de klant en kunnen wij snel inspelen op de behoeften van de klant.

Dit kontakt is ons veel waard, daarom zorgen wij er voor dat u kunt profiteren van voordelige onderhoudstarieven.
U zult verbaasd zijn hoeveel u kunt besparen!

De voordelen van onderhoud?

Een langere levensduur van de koel/vries en airconditioning installaties, beter rendement van de installatie en dus een lagere energierekening, de installatie is betrouwbaarder en er is meer zicht op de staat van uw installatie, zodat u niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

KTB-EDE is een bedrijf met STEK erkenning en ook onze monteurs zijn in het bezit van het STEK diploma en zijn dus STEK erkend. Dit betekent dat wij volledig bevoegd zijn om aan uw koeltechnische installaties te werken.

Veel van onze vaste klanten maken gebruik van onze onderhoudscontracten. Aan het begin van elk jaar worden deze contracten geheel vrijblijvend naar onze klanten opgestuurd. Maakt de klant hier dan gebruik van, dan wordt er meestal in het voorjaar en najaar onderhoud bij de klant gedaan.

Voor de klanten die geen interesse hebben in een contract is er altijd nog de mogelijkheid om onderhoud op rekening te laten doen. De koeltechnische installaties worden gereinigd, gecontroleerd, getest en ze worden op koudemiddel lekkage gecontroleerd. Eventuele kleine reparaties worden uitgevoerd, het aanwezige logboek wordt ingevuld en er wordt een rapportage van de werkzaamheden gemaakt.

 

 
 
 
KTB-EDE v.o.f. Spinderweg 1
6713 HR EDE tel:0318-622141
info@ktb-ede.nl