Service is waar wij sterk in zijn. Zijn er problemen dan moeten deze opgelost worden. Vaak lukt dit dezelfde dag nog! Onze klanten rekenen daarop en worden daarin dan ook niet teleurgesteld.

Wij proberen u als klant zoveel mogelijk te ontzorgen als het om uw koeltechnische installaties gaat.

Airconditioning en luchtbehandeling worden vooral de laatste jaren steeds belangrijker. Wij zijn hier al vanaf de eerste jaren in actief, onze vakkundigheid en kennis in de koeltechniek heeft ons geholpen om al veel tevreden klanten te kunnen voorzien van een prettig werk-en/of woonklimaat.

U kunt bij ons ook terecht voor o.a; ventilatiesystemen, CO2 bewaking en rookafzuiging

KTB-EDE is gespecialiseerd in de koeltechniek en airconditioning. Een familiebedrijf dat al meer dan 30jaar actief is op het gebied van de koeltechniek/vriestechniek en airconditioning. Koeltechniek is echt "een vak apart", een echte uitdaging! Het vraagt een flinke hoeveelheid inzet, kennis en kunde.
Wij gaan deze uitdaging elke dag weer aan, als het nodig is 's avonds, 's nachts en in het weekend.

Wij zorgen voor de correcte temperatuur met de correcte condities. Van koel -en vriesopslag, gekoelde display tot het juiste werkklimaat. Wij maken dit voor u mogelijk. Mede dankzij onze veelzijdigheid, enthousiasme en jarenlange ervaring, zijn wij uitgegroeid tot één van de toonaangevende koeltechnische bedrijven in onze regio en daarbuiten.

Ons streven is om aan u als klant een kwalitatief hoogstaand product en dienst te leveren.

 

 

 
 
 
KTB-EDE v.o.f. Spinderweg 1
6713 HR EDE tel:0318-622141
info@ktb-ede.nl