In februari 2011 sloeg het noodlot toe bij restaurant Campman in Renkum en het restaurant brandde volledig uit. Maar het restaurant werd gelukkig weer volledig herbouwd. Het was voor iedereen een uniek project, waarin veelal de nieuwste en beste technieken zijn toegepast en dat resultaat is te zien!

Wij hebben de familie Campman al 25 jaar als klant en weten dat op kwaliteit niet bespaard wordt... het moet echt goed zijn! Nu was de vorige keuken al van hoog niveau, maar toch zijn er altijd verbeterpunten. De keuken is nu voorzien van de nieuwste snufjes en modernste technieken.

Er zijn door ons 2 koelcellen en een vriescel gebouwd en ook het magazijn werd voor een deel opgebouwd met "koelcel"panelen i.v.m. de hygiene en omdat deze makkelijk te reinigen zijn.

Als kloppend hart voor alle koelingen is gekozen voor een centrale koelinstallatie (Bitzer tandemaggregaat met capaciteitsregeling) die de koeling verzorgt van;
2 koelcellen, 4 koelwerkbanken, 3 drankenkoelingen en 2 wijnklimaatkasten.

De frequentieregelaar zorgt voor een traploos regelbaar koelvermogen. Veelal zal de installatie op geringe koellast draaien waarbij een hoog rendement behaalt wordt en dus een minimaal energieverbuik

Voor de vriescel is een Bitzer vriesaggregaat geinstalleerd gekoppeld aan een Helpman blokverdamper met elektrische ontdooiing.

Tevens is er een temperatuurregistratie systeem geinstalleerd

RESTAURANT CAMPMAN te RENKUM
2012

vorige

KTB-EDE v.o.f. Spinderweg 1
6713 HR EDE tel:0318-622141
info@ktb-ede.nl