Bij Restaurant Planken Wambuis is een koel- en vriescelcombinatie geïnstalleerd. Het magazijn van het restaurant werd uitgebouwd en er werd een aanbouw gemaakt om de koel- en vriescelcombinatie in te plaatsen. De cel is opgebouwd uit Celltherm polyurethaan isolatiepanelen van 100mm dikte. De volledig vlakke geïsoleerde anti-slip Vamel vloer loopt door van de koelcel naar de vriescel.

De koel- en vriesmachines zijn op het dak van de aanbouw geinstalleerd. De machines zijn voorzien van aluminium weersbestendige omkastingen.

De koel- en vriesmachine zijn voorzien van hoge- en lagedrukbeveiliging, condensordrukregeling, carterverwarming en hoofdschakelaar.

In de cellen zijn GEA Küba verdampers gemonteerd. In de vriescel is deze uitgevoerd met elektrische ontdooiing.

De cellen zijn voorzien van digitale regelaars met temperatuur aanduiding. Tevens zijn de cellen voorzien van tl-verlichting.

Ook werden de cellen volledig voorzien van REA kunststof rekken. De rekken bestaan uit 5 lagen met een diepte van 50cm.

 

 

Op onze koel- en vriescellen krijgt u 3 jaar volledige garantie. Onze koel- en vriescellen zijn altijd maatwerk; zo haalt u het beste uit uw investering. Kijk ook bij horeca koelcellen en vriescellen.

RESTAURANT PLANKEN WAMBUIS
2012

vorige

KTB-EDE v.o.f. Spinderweg 1
6713 HR EDE tel:0318-622141
info@ktb-ede.nl

Wilt u meer informatie of heeft u ook een project voor ons; een nieuwe uitdaging!?

Twijfel niet en neem contact met ons op. U krijgt altijd degelijk advies, relevante informatie en uiteraard een vrijblijvende offerte.